03 januari 2006

Gotcha! ?

Collega Steven ziet het volledig zitten: in 2006 zitten we elkaar achterna met waterpistolen in de aanslag, ontwaren we overal geheime complotten, vrezen we elk moment dat we worden meegelokt naar plaatsen waar we oog in oog komen te staan met onze moordenaar... Kortom, hij is alvast in de ban van het Gotcha! spel (jawel, er is een verband met de film) en hoopt van ons allen hetzelfde. Als hij nu nog even in één van de comments uitlegt hoe alles werkt en hoe er eventueel kan worden ingeschreven, dan zijn we vertrokken voor uren van achterdochtig spelplezier en kletsnatte broeken en bloezen. Vooral dat laatste... nou ja, laat maar.

3 reacties:

Op 10:39 a.m. , Anonymous Anoniem zei...

Beste KaMeeL, bedankt voor de post. Alhier een – voorlopig korte – beschrijving van wat het spel precies inhoudt. Ik wacht liever nog even met de details. Ik zou eerst willen zien hoeveel mensen geïnteresseerd zijn om mee te spelen. Een spel als dit kan je nl. niet met bv. maar 4 spelers spelen, een 15-tal is eigenlijk een minimum. Naast deelnemers moet er ook een coördinator zijn. Die kan dan helaas niet deelnemen aan het spel. Ook daarvoor heb ik dus een kandidaat nodig.

Nu goed, waar gaat het nu eigenlijk om. Gotcha is een uitputtingsslag waarbij iedereen een huurmoordenaar is die als opdracht heeft een andere speler te doden. Het is de bedoeling dat op het einde van het spel er slechts één moordenaar overblijft die dan ook de winnaar is.
Het spel Gotcha is een activiteit die zich niet beperkt tot het terrein van een lokaal, maar ook niet tot één dag. Gotcha kan als doorlopend spel gespeeld worden tijdens een langere periode.
Het verloop: in dit spel zijn alle spelers "huurmoordenaar", die als opdracht hebben een andere speler te doden. Iedere speler moet juist één andere speler doden. Als speler a speler b doodt dan moet speler a de speler doden die speler b oorspronkelijk moest doden. De targetfiche wordt dan doorgegeven aan speler a want speler b is uitgeschakeld voor het verdere verloop van het spel.
Uiteindelijk blijft er dan één speler over, de winnaar.

Wie wil meedoen post zijn naam hier gewoon als comment.
Wie coördinator zou willen zijn, kan dat hier ook melden.

 
Op 8:29 p.m. , Anonymous Anoniem zei...

Ik zie dat wel zitten. Meespelen, welteverstaan. Coördinator? Pfft... lijkt me veel te lastig en teveel werk. Anders zul jij dat moeten doen he, Steven? 't Is tenslotte jouw voorstel ;-).

 
Op 3:47 p.m. , Anonymous Anoniem zei...

Ik coördinator?!? No fucking way DUDE!

 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage