14 december 2005

Oorverdovend...

... die stilte op onze blog. Daarom: nog een poging. Waar gaat het over? Wel, jullie hebben vast ook al gemerkt (bijvoorbeeld aan jullie zienderogen roder wordende bankrekening) dat de eindejaarsfeesten eraan komen. En eindejaar, dat betekent ook nieuwjaar. Dat zetten we traditiegetrouw in CB (ja, vergeet dat CM en JOUR gedoe nu nog maar even) in een sfeer in (jawel, de drie 'innen' moeten er alle drie staan) van collegialiteit, vriendschap, vreugde, gezelligheid, warmte, kamaraderie, genegenheid...Enfin: you get the picture.

De KaMeeL neemt met plezier de honneurs waar om dat voor jullie in mekaar te boksen. Sterker nog: we beloven dat we er binnenkort eens de koppen voor bij elkaar gaan steken. Maar omdat we geloven in transparantie en democratie (of dat beweren we althans graag), staan we open voor suggesties. Dus klik hieronder op 'comments' en doe je ding. Wellicht vragen we dan toch gewoon een traiteur en wat gogo girls met pluimen in hun euh... juist, maar laat dat vooral geen reden zijn om niet te reageren. Doen!

5 reacties:

Op 9:35 p.m. , Anonymous Anoniem zei...

Stilte? Daar kan ik niet tegen, KaMeeL. Daarom: ik zou gaan voor een oorverdovend concert van de Gentse surfrockers 50 ft Combo met aansluitende een paar gratis vaten. Doe er nog wat gratis cadeaus bij voor iedereen (bijvoorbeeld een MP3-speler en een nieuwe Nokia N70) en ik denk dat dit nieuwjaarsfeest niet meer stuk kan... De vraag is natuurlijk of het KaMeLenbudget dit aankan?

 
Op 6:08 p.m. , Anonymous Anoniem zei...

Budget? Hoezo budget? Rik betaalt! (en nu afwachten of hij reageert en bewijst dat hij deze blog leest...)

 
Op 11:46 p.m. , Anonymous Anoniem zei...

Zeg mannekes,

't Is nie omda kik mè ne Jag rij, da kik veur de kosten van 't personeelsfeest ga oepdraaien, hè!

 
Op 5:01 p.m. , Anonymous Anoniem zei...

Ons budget is al volledig opgebruikt : we hebben ons in het nieuw gestoken, speciaal voor het Kameelnieuwjaarsfeest... (er komt er toch nog één ????!!!). Nu zijn jullie waarschijnlijk héééél nieuwsgierig naar onze outfits... Het enige wat we willen verklappen is dat er veel glitters aan zijn (een kerstboom heeft er niets aan). Dus, verras ons ook eens met een glitterfeest ! Groeten van de glamourgirls

 
Op 1:01 p.m. , Anonymous Anoniem zei...

Kamelen aller landen ,
Uw geblog is mij niet ontgaan.Voor wat hoort wat.
Het mecenaat voor het nieuwjaarsfeest is bij deze geregeld.
Graag tijdige afspraken ivm datum en bestellingen.
Wil dat idee van een binnenhuis vuurspuwer achterwege laten ; bij veren kan ook pek horen ...

 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage